středa 7. září 2011

Český žvanec


Konečně jsme našly mezeru v našich zaplněných kalendářích :) a navštívily český obchůdek a současně restauraci Prague Deli. Je to jedna ze dvou českých restaurací v Torontu o kterých víme. Ta druhá je v centru české a slovenské komunity Masaryktown, ale to je dál od centra, takže z ruky.
Když jsem vešla dovnitř, měla jsem pocit, že jsme zpátky doma - české potraviny (od knedlíků, přes uzeniny po lázeňské oplatky), na zdech fotky Prahy a česky mluvící obsluha :) Daly jsme si klasiku  řízek z bramborovým salátem a svíčkovou. Pochutnaly jsme si a pořádně se nacpaly. Do krabičky jsme si ještě nechaly zabalit jeden štrůdl a koláč a na naši plánovanou dovolenou (které jsme už zase o něco blíž) dvě Horalky :))
Tady jsme si nacpaly bříška









 Taky jsme si už na zmiňovanou dovolenou koupily jízdenku -  Routepass. Je to otevřená jízdenka, která nám umožňuje jezdit 8 dnů (v podstatě libovolně) po Ontariu a Quebecu. Tak jsem na to zvědavá. Jedinou nevýhodou je, že si nemůžeme rezervovat daný spoj. Tak snad pro nás vždycky dvě místa najdou :)

1 komentář:

  1. They supply 코인카지노 every thing from conventional online slots, to desk games and extra. New DraftKings users who are at least of|no much less than} 21 years old and in one of many DraftKings authorized states must deposit a minimum of $5 to their account when registering for the primary time. The deposit match bonus supply is eligible for redemption after a 15x play-through.

    OdpovědětVymazat