pondělí 29. srpna 2011

Nudite se? Baseball vás z toho určitě nedostane :)


Nejsem žádný sportovní fanda, ale když je ten baseball tady tak opěvovaný, šly jsme se na něho podívat. A sportovním nefanouškem zůstávám i nadále :) Minimálně co se týče baseballu. Byla to nuda. Ještě, že s námi šli naši staří známí Jarda s Bárou, že jsme si aspoň pokecali a sdělili novinky :) Nechápu za co ti hráči berou takový prachy. Věčně tam postávali, nic moc pohyb, občas jeden odpálil, pár se jich hnulo a pak zase postával :) 
Tak takto vypadá nuda v přímém přenosu :)
 Už nás to město začíná trochu nudit a tento zápas ke zlepšení teda rozhodně nepomohl :)   
V práci je toho poslední dobou nějak víc, minulou neděli moje pracovní nasazení vyvrcholilo jedenáctihodinovou šichtou. V deset ráno jsem přišla do práce a v devět večer jsem odešla. Ale to byla spíš taková nárazovka, protože jedna výpomoc onemocněla. Ale trochu mě to zřejmě poznamenalo, protože následující den jsem bezmyšlenkovitě házela špinavé příbory do koše a zbytky jídla do nádoby s příbory :) A aby toho nebylo málo, převrhla jsem na sebe nádobu s bělidlem (obdoba našeho Sava), kterou někdo nechal stát na zemi bez víčka. Takže mám konec nohavice černých kalhot oranžový, botu flekatou a ponožky jsem rovnou vyhodila.
No, ale asi bude hůř. Protože od září se většina pracantů vrací do škol, takže tam zůstanu sama (než najdou nové síly) Už mi bylo řečeno, že budu dělat šest dní v týdnu a někdy mě hodí i na noční (jako by to už nedělali). Naštěstí to bude jen na tři týdny. Na konci září tam totiž končím (což zatím nevědí). Vyrážíme totiž na týdenní „dovolenou“ po východní Kanadě a pak v Torontu balíme fidlátka a začátkem října fičíme na západ. Změna už je fakt potřeba. Už potkávám ty stejný lidi. Jak je to Toronto malý, to je děs :)

Žádné komentáře:

Okomentovat