pátek 2. prosince 2011

Vánoce, Vánoce přicházejí


Čas běží a první adventní neděle přišla i do Kanady. Ne že bych z toho neměla radost, ale taky to znamená, že naše dny tady se krátí :(
K předvánoční výzdobě nepochybně patří smrkové větvičky. Ale kde je vzít? To bychom nesměly být ženy činu, abychom si neporadily. Ve stínu noci jsme vyrazily k silnici a pár chvojek ukořistily. K tomu malé baňky za dva dolary, třásně a jablíčko s voňavým hřebíčkem, z Jednoty Černovice :), a výzdoba je na světě.
Moje výzdobka
 No, a dále samozřejmě nesmí chybět pohádky. Na každou adventní neděli jedna. Takže sezonu jsme zahájily S čerty nejsou žerty a svařáčkem na zahřátí:)
V práci je to klidné, až moc. Hosté asi nějak nejezdí, tak jsem už přes týden nebyla potřeba :( Prý mám být na telefonu a být připravena na „hašení požáru“. Nejsem z toho zrovna nadšená, jednak nevím, kdy mi zavolají (s takovým rozvrhem služeb se těžko něco plánuje) a jednak není nad stálý pravidelný příjem. Takže se rozhlížím ještě po něčem dalším k tomu. Snad budu mít štěstí. Ale Vánoční večírky si rozhodně nenechám ujít, ať už jsem pracovně vytížená nebo ne :) Jeden za naše oddělení a druhý za celý hotel.
Večírek našeho oddělení už byl. Teda spíš „školní besídka“ :) Začal totiž v šest hodin, skončil v děvět a k pití nealko míchaný nápoj :) Ale jinak super, nacpala jsem si pupek a po dlouhé době si zatancovala. Nejprve hrála hudba od kolegyň z Indie (v oddělení jich je převaha), ale pak došlo k převratu a začala hrát hudba „normální“ :) Jsem zvědavá jak bude probíhat ten velký hotelový večírek, tam si snad cucnu i něčeho vostřejšího :)

Žádné komentáře:

Okomentovat