čtvrtek 14. července 2011

Návrat do Canada`s Wonderland


Ve středu jsme měly obě dvě volno, tak jsme vyrazily do zábavního parku využít náš volný druhý vstup. Přesto, že jsme tam byly asi půl hodiny po tom co otevřeli a byl všední den, bylo tam lidí jak blech.
Měly jsme v plánu navštívit pouze horskou dráhu (tu největší z celého parku - viz sekce Videa) a pak se jít čochtat do vodního světa. Takže jako první, po průchodu turnikety, mě Romča táhla na tu horskou dráhu. Slíbila jsem jí totiž při minulé návštěvě (kdy jsem nešla vůbec na žádnou atrakci, protože to nějak nemusím), že při té druhé půjdu akorát na tuhle dráhu. Moc se mi nechtělo, v životě jsem na žádné horské dráze nebyla, nejsem na tento druh zábavy stavěná, ale na druhou stranu jsem si říkala, tak co, jsem tady jednou za život, tak se překonám. No, překonala jsem se, ale po skončení jízdy jsem přehodnotila svůj životní milník z pondělí a teď se můj život dělí na před koncertem U2 a horskou dráhou a po nich. Bylo to děsný, celou dobu jsem měla zavřené oči, takže jsem vlastně vůbec netušila jak a kama jedeme, křečovitě jsem se držela a myslela jenom na to až to skončí :) Po dojezdu jsem to bílá jak stěna zhodnotila, že tohle fakt není nic pro mě :) Ale můžu říkat, že jsem tam byla :)
Zato vodní svět už byl parádní. Vydováděly jsme se jedna báseň (nevybouřené mládí hadra :) ). Na jedné atrakci jsem se sice taky trochu zadrhla :), to když jsem vylezla na skluzavku, lehla si na lehátko a nějak jsem se nemohla odrazit, už jsem to chtěla  vzdát, ale pak jsem si řekla no co, co se mi tak může stát, a odrazila jsem se. Nestalo se mi nic :) Nejvíc jsme si užily atrakce Blackhole – v uzavřeném tobogánu jedete na nafukovacím torpédu, nevíte kam jedete, co bude následovat a pak se najednou vyřítíte do bazénku s vodou. Super :) 
Řítím se jak Fitipaldy :)

Večer jsem usnula jak špalek :) Tento týden byl plný zážitků.

Žádné komentáře:

Okomentovat