neděle 10. července 2011

A opět další výročí

Dneska jsme tady už dva měsíce :) A protože mi v práci vyšlo volno, vyrazily jsme to oslavit výletem – na ostrovy Toronto Islands.
Než jsme tam ale dorazily, předcházelo tomu jedno malé setkání. Lucka, která žije už nějaký ten rok ve Vancouveru (měly jsme na ni kontakt už z domu), byla na návštěvě v ČR a nabídla se nám, že nám něco přiveze, tak jsme si u ní objednaly pár věcí :)  K předání „zboží“ došlo před Baťovým muzeem. Balíček obsahoval zubní pastu a kartáčky a barvu na obočí pro Romču. Tu barvu tady totiž vůbec nemají a značky Elmex a  Curaprox tady taky nevedou (nejedná se o reklamu, jen je prostě obě používáme :)
A zpět k výletu. Původně jsme si chtěly vzít kola, ale bohužel jsme nesehnaly druhé. Vyrazily jsme tedy opět po svých. Na ostrovy jezdí pravidelná „kocábka“. U přístaviště bylo děsné množství lidí. Není se čemu divit, když jsme tam přijely až v poledne. Tak jsme si  vystály frontu a pak se nalodily.  Po vypludí začalo trochu poprchat, ale naštěstí se potom celkem vyčasilo a my jsme mohly zhlédnout, konečně, ta panoramata :)
Tak co říkáš, táto, tomu panoramatu? Je to žrádlo :))
Ale dusné počasí a týdenní pracovní nasazení udělaly své. Víc se nám chtělo sedět či ležet, než chodit po ostrovech :) Ale piknik s naším domácím rizotem stál za to.
Zítra to oslavíme ještě jednou, s větší parádou. Příšel totiž čas na U2! :) To bude mazec.

Žádné komentáře:

Okomentovat