neděle 3. července 2011

Pořád se něco děje


Abychom se nenudily, tak si pro nás Whitney nachystala další perličku. Už když jsme přijely ve čtvrtek večer z výletu, zdálo se nám to tady v domě nějaký divný. V kuchyni chyběl stůl a byl tady nezvyklý klid. Druhý den dopoledne Whitney zaklepala na dveře, ten den jsem šla do práce později, tak jsem byla ještě doma, a že mi potřebuje něco říct. A pak to z ní vylezlo. Prý potřebuje abychom uvolnily pokoj. Moc jsem ale nechápala proč. Nejprve přišla s návrhem, že nás umístí do jiného baráku asi o dvě ulice vedle, ale pak jsme se domluvily, že se přestěhujeme do podkroví, kde před tím bydlely Francouzsky. Nevím, jestli je taky někam odlifrovala, nebo se už vrátily domů. Každopádně tady chybí tak půlka nájemníků. Později jsme pochopily,  že jí přijde asi nějaká kontrola a potřebuje z toho tady udělat na pár dnů svoji adresu. Takže z jednoho pokoje vypakovala Asiatku a je z toho teď jídelna, z druhého pokoje vypakovala Asiata a ze třetího nás – zřejmě si z toho udělá obyvák a ložnici :) A celé přízemí nechala vymalovat, včetně našeho pokoje. To je na tom jediné pozitivní, že se vrátíme do čistého :) A už aby to bylo, protože v podkroví je pěkná saunička :) A v pondělí po nás chce pomoct s úklidem – to bude drahý, zadarmo ani kuře nehrabe :) Stejně je to ale sranda, trochu mi to připomíná naši domovinu :)
Páteční den jsme završily návštěvou Pride Parade – místní vyhlášený festival gejů a lesbiček. Na tři dny zavřou ulici a hošani tam mají eldorádo – průvody v nejrůznějších kostýmech, venkovní akce s hudbou apod. :) Na podívání celkem dobrý, tolik exotů pohromadě jsem dlouho neviděla :), ale jednou to úplně stačilo.
A dneska jsme šly opět do kina. Tentokrát na film Bad Teacher s Cameron Diaz. Docela dobrý, snad jsme z těch obrázků pochopily děj správně  :)

Žádné komentáře:

Okomentovat