pondělí 30. května 2011

Nejen prací je člověk živ


Tak to vypadá, že se konečně štěstí unavilo a sedlo i na moji maličkost :) V pátek jsem ještě jednou obešla podniky v okolí našeho bydliště, do centra se mi už nechtělo. Z toho věčnýho chození jsem měla už odřenou patu. Došla jsem až na druhou zastávku metra a tam, v obchodním a zábavním centru, jsem se zastavila v jednom podniku, kde mi řekli, že někoho hledají do kuchyně, a že mi kdyžtak zavolají .... a ZAVOLALI :) V sobotu v šest odpoledne jsem už stála v pozoru na svou první šichtu a v neděli v poledne na druhou. Vypadá to, že si mě tam nechají, už jsem napsaná v rozpise na celý týden :) Tady  www.cafe-mirage.com budu připravovat saláty, umývat nádobí a dělat co bude potřeba.
No, a abych nezapomněla na tu zábavu, tak jsme si s Romčou v sobotu koupily lístky na U2.  Nemohly jsme déle čekat, co kdyby pak už nebyly :) Takhle máme jistotu a teď už se budeme jenom těšíííít. Splní se mi sen. Ti jediní mi chyběli k tomu, abych viděla všechny oblíbené skupiny naživo. Začalo to Deff Leppard (dokonce dvakrát), pokračovalo Lord of the Dance, Leonardem Cohenem, STOMP, R.E.M a U2 to skončí :)
Už mi neutečou :)

A další malý postřeh na závěr. Toho jsem si všimla dneska dopoledne, když jsem šla do práce. V několika ulicích okolo nás něco už delší dobu kopou. Možná opravují kanalizaci, vodu, nevím, ale u každého před barákem dělají díru, většinou v trávníku. V úhledném geometrickém tvaru odříznou trávník, vykopou díru, hlínu odkloží na předem připravenou fólii vedle výkopu a pak opět úhledně zahrnou, že není skoro nic poznat. No a vrcholem toho je, což jsem si všimla právě dneska, když jsem šla kolem hromádky srolovaných pásů trávníku, že oni všem na ty výkopy pokládají vzrostlý trávník :) No, mě to teda příjde úžasný.

Žádné komentáře:

Okomentovat